HOTEL PODRAVINA

Smještaj u samom centru Koprivnice

Udobnost vašeg putovanja

Hotel Podravina nalazi se na frekventnoj lokaciji u strogom centru grada Koprivnice, što ga čini jedinim mjestom za smještaj gostiju koje poslovne prilike dovedu u naš grad.

 

Gostima na raspolaganju stoji 60 soba i 3 apartmana, s kupaonicom, mini barom, telefonom, TV – om, super brzim bežičnim internetom dostupnim u svakoj sobi, restoran vrhunske nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, te nekoliko sala za organizaciju sastanaka, stručnih skupova, prezentacija i seminara, uz suvremenu tehničku opremu. Također, gostima koji borave u hotelu, na usluzi stoji ponuda hrane i pića u sobe.

 

Hotel ima vlastito parkiralište kapaciteta 100 automobila, kao i nekoliko autobusa. Također, kao nositelj oznake Bike&Bed, hotel posjeduje posebnu garažu za smještaj bicikala, a za sve goste kojima je potreban prijevoz, taxi služba je dostupna u svega nekoliko minuta.

 

Recepcija radi od 0-24h, a kako bi usluga prema gostima bila što kvalitetnija. U svoje slobodno vrijeme, opustite se u našoj spa oazi, riješite se stresa u našoj teretani te doživite istinske čari našega wellnessa.

JEDNOKREVETNA SOBA

DVOKREVETNA SOBA

APARTMAN